SZC logo

Győri Szakképzési Centrum

OM kód: 203037/014 | 9025 Győr, Cinka Panna utca 2.

Intézmény logo

Győri SZC Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2022. júl. 25.


kisalfold.hu

  Fehér Miklós-díjat kapott tanulónk

  Az iskola legmagasabb szintű sportelismerését a Győri Úszó Sportegyesület versenyzőjeként az idén érettségiző Giczi Mátyás Zsolt kapta meg.

  Fehér Miklós-díjat kapott tanulónk

  A Győri SZC Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Technikum a portugál Benfica futballklubbal 2009-ben közösen alapított Fehér MikIós-díjat, s minden évben az arra érdemes tanulóknak és Oktatóknak ítélik oda.

  Az iskola legmagasabb szintű sportelismerését a Győri Úszó Sportegyesület versenyzőjeként az idén érettségiző Giczi Mátyás Zsolt kapta meg. A tehetséges úszó többszörös diákolimpiai bajnok, ifjúsági országos bajnok egyéni 50 m gyorsúszásban, 1. helyezett 4x100 m fiú vegyes váltóban, felnőtt rövid pályás ob-n mix gyorsváltóban bajnok, felnőtt ob-n 4x50 m mix gyorsváltóban 1. helyezett, vízimentő nemzetközi versenyeredményével világbajnokságra kvalifikálta magát.

  Az elismerés részeként a díjazott három napot tölthet el Portugáliában, ahol koszorút helyez el a kiváló sportoló, a Bercsényi egykori tanítványa emlékére.

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Elismerést kapott Németh Zsolt

  Elismerést kapott Németh Zsolt

  A Győri SZC Bercsényi Miklós Technikumának igazgatója – megelőzőleg többek között, de kiemelten Magyar Arany Érdemrenddel is elismert intézményvezetője -, két évtizednyi intézményvezetői munka és a pályán töltött közel negyvenöt év után, a nyugdíjba vonulása közeledtével részesült az elismerésben.

  2024. jún. 24.


  kisalfold.hu

  Drog ellenes világnap

  Drog ellenes világnap

  Az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) által 1987-ben, a kábítószerekkel történő visszaélés, és az illegális kereskedelem elleni témában megfogalmazott deklaráció értelmében, minden év JÚNIUS 26-án kerül megtartásra a Kábítószer-ellenes Világnap.

  2024. jún. 12.


  admin

  Kitüntetés

  Kitüntetés

  Miniszteri elismerést kapott a győri Bercsényi igazgatóhelyettese

  2024. ápr. 9.


  kisalfold.hu


  Partnereink

  SZC logo

  Győri Szakképzési Centrum


  Győri SZC Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Technikum

  9025 Győr, Cinka Panna utca 2.

  Telefon: +36 96 529 520

  E-mail: bercsenyi@bercsenyi.eu

  OM azonosító: 203037/014


  2024Győri SZC Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Technikum